HomeDespre noi

DANADA-TRANS

Suntem o companie dinamică și în continuă creștere, cu o echipă tânără cu experiență și cu înaltă calificare de profesioniști. Oamenii care fac parte din Danada-Transport sunt bunul nostru atu și
baza în care clienții noștri își pun încrederea.

Danada-Trans este expeditor de mărfuri și operator de logistică integrală expert în transportul internațional de mărfuri. Alegem mijloacele cele mai potrivite pentru a vă transporta marfa în orice țară din lume: transport pe mare, feroviar, avion, transport rutier sau o combinație a tuturor acestora. Vrem să vă ajutăm să vă stimulați afacerea.

Danada-Transport este un operator logistic complet specializat în transport internațional. Fiind o companie de expediere, avem o echipă  înalt calificată în gestionarea traficului de importuri și exporturi de toate tipurile de mărfuri din orice punct până la orice destinație din lume. Suntem experți în transportul  internațional și avem soluții personalizate pentru principalele sectoare industriale: produse forestiere, sectorul ceramicii, iluminat, textile, materii prime, băuturi vrac, automobile, produse alimentare și perisabile, utilaje și chiar și în sectorul construcțiilor.

 

Scopul nostru este de a deveni aliatul tău pentru a-ți face afacerea să meargă cât ai nevoie. Vrem să fim partenerul tău de logistică, astfel încât distanța să nu mai fie o problemă atunci când vă transportați marfa.
La Danada-Transport  nu credem în soluții standardizate. Fiecare tip de industrie este special și are nevoi logistice diferite. Echipa noastră este specializată în identificarea celei mai potrivite metode de gestionare a transportului, stocării și distribuției fiecărui produs pe baza intereselor companiei dumneavoastră.

Avem cunoștințe vaste despre sectorul logistic și menținem contacte de afaceri cu principalele companii de transport și companii de transport din lume. Acest lucru ne permite să obținem cele mai bune prețuri pentru a acoperi toate legăturile din lanțul logistic.

 

Dispunem de o flota proprie de camioane ( <3,5t, 7t si 40 t- prelate, carosat , frigo/termo ).

Toate vehiculele din parcul nostru auto sunt dotate cu sisteme de monitorizare GPS , oferindu-ne posibilitatea transmiterii in timp real a pozitiei acestora.

Disponibilitate dispecerat 24/7- Suntem in contact cu clientul în orice moment.

Servicii: • livrari in regim express;

• transport LTL si FTL cu camioane;

• servicii de logistica si depozitare in colaborare cu partenerii firmei.

Acoperim toata Europa – compania și-a extins activitatea si portofoliul de parteneri, astfel oferim soluții pentru transport rutier internațional între țările membre UE sau NONUE dar și național.
Compania noastra prioritizează oferirea unor servicii complete si accesibile de transport tuturor clientilor, nu numai prin flota proprie și pasiunea alocată fiecarei cereri în parte, dar și prin modul de negociere a tarifului real în funcție de marfă, distanță și condițiile de transport.
Timpul și siguranța sunt prioritare pentru noi, de aceea vă asigurăm că transportul dumneavoastra se află pe mâini sigure.

Eficiența echipei noastre asigură o productivitate ridicată spre mulțumirea clienților.

Vă mulțumim și așteptăm cu interes începerea colaborării pentru a vă demonstra prin fapte promptitudinea promisă.

SERVICII
  • Transport terestru
  • Transport maritim
  • Transport aerian
  • Soluții logistice
  • Soluții industriale
  • Soluții personalizate
ADRESA

Strada Eforiei nr.15, Oradea, Bihor, România

TELEFON

+40 755 429 615

EMAIL

ops@danada-trans.ro

© Copyright 2021 Danada-Trans

CrowdAgency